Heslo:

<< říjen 2017 >>
Po Út St Čt So Ne

Valná hromada 16.11.2013

Fanklub HC České Budějovice zve všechny své členy na valnou hromadu, která se koná dne 16.11.2013 od 12:30 v malém sále restaurace Gerbera. Aby byla valná hromada usnášení se schopná, je potřeba dvoutřetinová účast členů. Fanklub proto apeluje na své členy, aby na valnou hromadu dorazili v hojném počtu.

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY
Originály presenční listiny a plné moci jsou k nahlédnutí u vedení fanklubu.

Zvolené představenstvo s mandátem do roku 2016:

Pavel Vágner (předseda)
Tomáš Sabolčák ( 1. místopředseda )
Jan Mácha ( 2. místopředseda )
Hana Pavlíčková
Jiří Kubů

Zvolený znak fanklubu

Mimo jiné bude na programu valné hromady:

• volba představenstva
  • změna (doplnění) stanov
  • změna názvu občanského sdružení
  • změna loga fanklubu
  • hospodaření fanklubu
  • občanské sdružení HC Č. Budějovice

Valné hromady se smí zúčastnit pouze řádní členové fanklub, tedy ti, co mají zaplacené členské příspěvky. Členské příspěvky bude možné zaplatit na místě. Na valné hromadě bude rovněž možné do fanklubu vstoupit

5.11. 12:10

Součástí valné hromady bude návrh o rozšíření představenstva ze třech členů na 5. Zájemci o kandidatůru do představenstva nechť pošlou do 13.11. přihlášku na mail fanklubu, která bude obsahovat jméno, příjmení a adresu kandidáta.

5.11. 12:05

Valné hromady se zúčastní zástupci občasnkého sdružení HC Č. Budějovice, kteří projevili zájem o osvětlení některých nejasností ohledně o.s. Rovněž budou odpovídat na otázky.

5.11. 11:42

V případě, že se některý z členů fanklubu nemůže dostavit na valnou hromadu, může dát jiné osobě plnou moc, pomocí které bude zmocněná osoba hlasovat. Předem upozorňuji, že se nejedná o stejné praktiky jako v občanském sdružení HC Č. Budějovice, kdy jedna osoba měla plnou moc od více než sto zmocnitelů. V tomto případě slouží zplnomocnění přesně pro účely podstaty plné moci. Plnou moc si můžete stáhnout zde:

Plná moc (.doc)
Plná moc (.pdf)

14.11. 12:10

Kandidátní listina na volbu představenstva fanklubu:

1. Pavel Vágner (Pajky)
2. Tomáš Sabolčák (Sabin)
3. Václav Hovorka (VencaCB)
4. Jan Laichman (Laichmi)
5. Robert Stifter (Robíňo)
6. Jan Mácha (Máchy)
7. Tomáš Kvěch (Kubele)
8. Michal Moravec (Mrož)
9. Hana Pavlíčková (Dračice)
10. Jiří Kubů (Kubík)
11. Dalibor Pánský (Pány)

Pořadí kandidátů na volebním lístku je určeno dle datumu příchozí přihlášky. VencaCB z kandidatury odstoupil.